söndag, maj 24, 2020

Salsa till tacos

finhackad lök (1)
pressad vitlök (1 solovitlök)
äppelcider vinäger (så det nästan täcker löken i en skål)
salt (lite lagom)
socker (smakar du av med)
peppar
spiskummin
cayennepeppar
tomatpuré (lite)
1 burk krossad tomat
persilja

1. Hacka löken och riv/pressa vitlök. Häll på äppelcidervinäger så det nästan täcker löken i en skål. Ta i lite salt och peppar och mycket spiskummin. Låt stå och vila minst 30 min. 
2. Ta i 1 burk krossad tomat, lite tomatpuré, cayennepeppar och persilja.
3. Smaka av med salt, socker/honung, 
4. Låt den gärna stå till sig i kylen ett tag innan det är dags att använda den.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida