fredag, januari 26, 2007

Getostgratinerad lax

Getostgratinerad lax:

1-2 laxbitar per person, beroende på hur hungrig du är och hur stora laxbitarna är. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form, pressa över rikligt med citron. Salta och peppra. In i ugnen tills laxen är nästan färdig. Ta ut laxen, och strö över massor med smulad getost. In i ugnen tills getosten fått lite färg.

Serveras med fördel till guacamole och en sallad.

Guacamole:
Avocado, vitlök, tomat, sambal, pressad lime, salt och peppar körs i matberedaren till en luftig röra. Smaka av med sambal och lime. (Man kan ha vanlig lök i också, om man orkar...)

Sallad:
Gärna en färdigblandad salladspåse, tomat, gurka, delikatesskapris och oliver.

Snabbt, lätt och gott!

/åsa

1 kommentarer:

Blogger Kinna Jonsson sa...

Låter jättegott med getost och lax!

01 mars, 2007 16:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida