onsdag, februari 11, 2009

Fläskpannkaka LCHF


3 pkt bacon
8 ägg
1,5 dl vispgrädde
250 g keso
150 g fet smaklös ost (jag tog en hel mozzarella i bitar, jättegott!)

1. Ugn 250°

2. Finstrimla bacon (jag klippte med sax) och fördela på en långpanna. Grädda i ugnen tills baconen antagit krispig karaktär och fettet bubblar ordentligt.

3. Vispa ihop ägg, grädde och rör ner keson. Övervispa inte, det ska mest blanda sig.
Strö små osttärningar (el mozzarella) på baconet och häll över äggstanningen.

4. Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och har fått gyllenbrun yta ca 25 min.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida