South of the Border Enchiladas
Det här receptet gjorde vi ganska ofta för länge, längesen. Receptet hittade jag i en receptbroschyr från Old El Paso.
Receptet är för fyra personer
South of the Border Enchiladas
8 Old El Paso Tortillas
400 gr köttfärs
1 gul lök, finhackad
1 påse Old El Paso Taco Seasoning Mix
1 burk Old El Paso Taco Sauce
1 burk Old El Paso Cheese Salsa
1 burk Old El Paso Green Chili
1 dl Old El Paso Thick'n Chunky Salsa
Sätt ugnen på 175°. Bryn köttfärs och lök. Tillsätt kryddmixen och Taco Sauce. Låt småkoka på svag värme i 10-15 minuter. Fördela blandningen över Tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ned i en smord, eldfast form. Blanda Cheese Salsa, Chili och Chunky Salsa och bred blandningen över Tortillas i formen. Grädda ca. 20 minuter. Servera med en god sallad och en kall öl.
Receptet är för fyra personer
South of the Border Enchiladas
8 Old El Paso Tortillas
400 gr köttfärs
1 gul lök, finhackad
1 påse Old El Paso Taco Seasoning Mix
1 burk Old El Paso Taco Sauce
1 burk Old El Paso Cheese Salsa
1 burk Old El Paso Green Chili
1 dl Old El Paso Thick'n Chunky Salsa
Sätt ugnen på 175°. Bryn köttfärs och lök. Tillsätt kryddmixen och Taco Sauce. Låt småkoka på svag värme i 10-15 minuter. Fördela blandningen över Tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ned i en smord, eldfast form. Blanda Cheese Salsa, Chili och Chunky Salsa och bred blandningen över Tortillas i formen. Grädda ca. 20 minuter. Servera med en god sallad och en kall öl.